Fanziabloggen

Fanziabloggen

Om Bloggen

Bloggen startade när Nova var dräktig, Därefter har ni fått följa valpkullen de första 8 veckorna.

Nu handlar bloggen allmänt om mina hundar och förhoppningsvis blir det små Fanziavalpar under våren 2012.


OBS!!! Om man vill kommentera ett blogginlägg så får man inte glömma fylla i koden. Glömmer man det så ser det ut som man postat en kommentar, men nästa gång man kikar in så är kommentaren borta.

Valparna börjar flytta

AllmäntPosted by Frida Fri, June 08, 2012 11:23:52

Igår var valparna åtta veckor. Tiden har verkligen rusat fram. Gårdagen gick i ett galet tempo. Jag var och veterinärbesiktigade, chippade och vaccinerade hela gänget. Allt gick jättebra, alla var duktiga och ingen hade någon anmärkning allt tiptop med andra ord. Alltid skönt att veta att inget är fel. smiley

Sen ringde telefonen i ett samtidigt som jag försökte få ordning på alla papper och badade Millan som skulle flytta till sin nya familj.

Emma och André kom frammåt kvällen för att hämta henne och nu måste jag försöka komma ihåg att hon heter Penny. Kommer säkert säga fel massor med gånger. Jag har fått rapporter flera gånger och allt går jättebra. Än så länge inga olyckor inomhus, hon är glad, busig och frammåt. Skönt att höra även om jag inte trodde något annat. smiley

Här är Penny med sin nya familj. Hon blir en göteborgstjej som nog kommer få testa det mesta i hundträningsväg. Ni kommer även få följa Penny i fortsättningen också då hon är på foder.

  • Comments(0)//blogg.fanzia.se/#post157