Fanziabloggen

Fanziabloggen

Om Bloggen

Bloggen startade när Nova var dräktig, Därefter har ni fått följa valpkullen de första 8 veckorna.

Nu handlar bloggen allmänt om mina hundar och förhoppningsvis blir det små Fanziavalpar under våren 2012.


OBS!!! Om man vill kommentera ett blogginlägg så får man inte glömma fylla i koden. Glömmer man det så ser det ut som man postat en kommentar, men nästa gång man kikar in så är kommentaren borta.

Vera och Emil

AllmäntPosted by Frida Thu, June 28, 2012 10:30:09

Fullt upp har gjort att det tagit lite tid innan det här inlägget kommit. Både Vera och Emil har flyttat och enligt rapporter går allt jättebra.

Emil ska byta namn och det verkar som det blir efter någon italiensk fotbollsspelare eller Ludde. Oavsett vilket som är planen att han ska gå kurser och massa annat skoj.

Här är Jörgen och Kicki och hemma i trakterna kring Sollebrunn väntade tre småhussar.

Även Vera har flyttat, hon hamnade i Gudhem utanför Falköping. Hennes nya namn blev Nike efter hennes stamtavlenamn Fanzia Berenike. Vera är på foder så ni kommer få följa henne här i bloggen. Matte Sara är utställningsintresserad och det kommer även bli aktiviteter på brukshundklubben.

Här är Nikes nya familj bestående av Sara och Magnus och lillmattarna Molly och Maja. Hemma väntade basenjin Samson. Som ni ser på hemsidan så står det fortfarande att hon heter Vera. Ska ändra detta så fort jag får tid.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.