Fanziabloggen

Fanziabloggen

Om Bloggen

Bloggen startade när Nova var dräktig, Därefter har ni fått följa valpkullen de första 8 veckorna.

Nu handlar bloggen allmänt om mina hundar och förhoppningsvis blir det små Fanziavalpar under våren 2012.


OBS!!! Om man vill kommentera ett blogginlägg så får man inte glömma fylla i koden. Glömmer man det så ser det ut som man postat en kommentar, men nästa gång man kikar in så är kommentaren borta.

Bättre sent än aldrig...

AllmäntPosted by Frida Sun, July 15, 2012 19:55:44

eller något sånt. Jag tänkte när jag hade valparna att oj vad tid jag kommer få över när de flyttat, men icke sa nicke. Fullt upp har det varit och jag har både haft brist på tid och när jag väl haft tid har jag inte tänkt på att blogga. Nåja här är i alla fall lite från valpträffen i Brakelund och Wilmas flytt.

Ludde och Nixon med familjer och jag med Wilma var på valpträff i Brakelund som goldenklubben arrangerade. Jätteroligt att ses tyckte valparna som fick leka med varandra när själva träffen var slut.

Dagen efter var det dags för Wilma att flytta. Hon hamnade i Skagersvik spår är en aktivitet bland flera som hon kommer få pröva på.

Matte Desirée, husse Conny och lillmattarna Thea och Alma. Hoppas det blev rätt med namnen och stavning nu. smiley Wilma får fortsätta heta Wilma och enligt rapporter fungerar allt bara fint.

Nu har jag "bara" Lyra och Nova kvar här hemma och det är lite tomt. Men jag är så oerhört nöjd med alla familjer som köpt valp så det känns väldigt spännande att följa dem.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.